Beleggen

Naast het ontwikkelen van vastgoedprojecten in de breedste zin van het woord, ontwikkelen we ook multifunctionele garageparken en stallingen onder de naam MULTIBOX.

Wilt u optimaal beleggen in vastgoed met een goed rendement?
Dan is het investeren in onze MULTIBOX garageparken een overweging waard. Garageboxen zijn niet alleen in trek bij particuliere beleggers, maar ook bij (startende) ondernemers en de verwachting is dat de vraag alleen maar zal toenemen. Een goede garagebox kan in waarde stijgen en een aantrekkelijk rendement bieden.

Waarom beleggen in garageparken?
Garageparken als beleggingspand zit in de lift. Deze vorm van investeren speelt in op het groeiende aantal zzp’ers en mkb’ers die behoefte hebben aan eigen bedrijfsruimtes. Zo is er een grote vraag naar een veilige opslag voor gereedschap en machines. En wat denkt u van de enorme groei in webshops? Online verkopen is een gigantische groeimarkt waarvoor internetondernemers op zoek zijn naar opslagruimte voor hun artikelen.

Voor wie?
Van Kleef Dordrecht Vastgoed ontwikkelt en bouwt op beveiligde terreinen aan elkaar geschakelde garageboxen. De garageparken zijn gevestigd op diverse locaties in en rond Dordrecht. Voor elke belegger hebben wij een zo goed als op maat gesneden beleggingsoptie beschikbaar.

Goede investering
Een MULTIBOX-garagebox is een goede investering, zowel voor eigen gebruik als voor opslagruimte of als belegging. Om het verhuurrendement en uw nettorendement te verhogen hanteren wij scherpe prijsstellingen voor onze garageboxen. Bovendien biedt het u interessante fiscale voordelen.

Multifunctioneel inzetbaar
Onze verschillende typen garageboxen zijn multifunctioneel inzetbaar. De kopers van onze garageboxen zijn zowel particulieren die op zoek zijn naar een plek voor motor, auto, boot of oldtimer, als zelfstandig ondernemers die bedrijfsruimte zoeken voor hun bedrijfsactiviteiten.

Extra inkomsten
Als u langere tijd zelf geen gebruikt maakt van de eigen garagebox kunt u deze onder eigen beheer verhuren. De garageboxen zijn vrij verhandelbaar. Het verhuren van onroerend goed zoals een garagebox is een goede manier om maandelijks extra inkomen te ontvangen en een goede belegging voor de toekomst. Uiteraard kunnen wij ook bemiddelen bij doorverhuur van uw garagebox!

MULTIBOX garageparken bieden als beleggingsobject vele voordelen:

 • Onderhoudsvrij en dus minimale onderhoudskosten
 • Vrij verhandelbaar
 • Diverse afmetingen
 • 24/7 bereikbaar en beschikbaar via eigen toegangspas
 • Betreden complexen via elektrisch bedienbare hekwerken
 • Binnen en buiten camerabewaking
 • Hoog voorzieningenniveau
 • Boxen naar eigen wensen in te richten
 • Gunstige fiscale voordelen en rendement
 • Reële kans op waardestijging
 • Goed bereikbare locaties